9.2 C
Timișoara
luni 29 aprilie 2024

Avionul lui Putin se îndreaptă spre Washington! Care este explicația acestui zbor

Avionul folosit de preşedintele Rusiei a decolat sâmbătă dimineaţa de la Sankt Petersburg cu direcţia Washington, arată datele FlightRadar.

Avionul a înconjurat peninsula Scandinavă şi a zburat la sud de Islanda, în condiţiile în care spaţiul aerian european este închis pentru aeronavele ruseşti.

Potrivit unor surse, la bord s-ar afla ministrul de Externe Serghei Lavrov.  Anterior, purtătoarea de cuvânt a MAE rus, Maria Zaharova, a declarat că diplomaţii ruşi expulzaţi recent de la Washington vor fi aduşi în ţară cu un zbor special.

Acum câteva zile, SUA au anunţat expulzarea a 12 angajaţi ai misiunii ruse la ONU întrucât „activităţile lor nu corespund” statutului de diplomat.

Sursa: https://adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

„Pe urmele germanilor în Banat”, la Universitatea Politehnica Timișoara, cu profesorul Anton Sterbling

Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara a găzduit miercuri, 24 aprilie 2024, conferința „Auf den Spuren der Deutschen im Banat...

Peste 200 de lideri de afaceri europeni așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara

Pregătirile pentru organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara, premieră CCIA Timiș în sistemul cameral românesc și european, se apropie de final. Din cele 7 țări...

Citește și :