14.1 C
Timișoara
duminică 5 mai 2024

Doi tineri au dat iama într-o casă dintr-un sat din județul Timiș. Cu ce au plecat de acolo…

Poliţiştii efectuează cercetări faţă de doi tineri, de 21 şi 22 de ani, bănuiţi de furtul mai multor bunuri dintr-un imobil situat pe raza localităţii Uivar.

La  data de 31 mai a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 2 Rurale Cărpiniş au identificat doi tineri, de 21 şi 22 de ani, bănuiţi de comiterea unui  furt din locuinţă.

În fapt, în cursul lunii februarie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, prin forţarea unui geam, într-un imobil situat pe raza localităţii Uivar, iar din interior ar fi sustras un televizor, un sistem audio şi mai multe articole vestimentare.
Prejudiciul în valoare de aproximativ 9000 de lei a fost recuperat parţial.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, bănuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Lumina a ajuns sâmbătă seara pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara | FOTO-VIDEO

Avionul care a adus-o a aterizat pe aeroport la ora 19:50. Tradiția a fost inițiată de Patriarhul Daniel în 2009, continuând an după an. În...

RETIM anunță o întrerupere a programului de colectare pentru data de 4 mai 2024, în Zona 1 Timiș

RETIM dorește să informeze utilizatorii din Zona 1 Timiș despre faptul că astăzi, 4 mai, suntem în imposibilitatea de a realiza colectarea deșeurilor în...

Citește și :