9.9 C
Timișoara
miercuri 28 februarie 2024

Doi tineri au dat iama într-o casă dintr-un sat din județul Timiș. Cu ce au plecat de acolo…

Poliţiştii efectuează cercetări faţă de doi tineri, de 21 şi 22 de ani, bănuiţi de furtul mai multor bunuri dintr-un imobil situat pe raza localităţii Uivar.

La  data de 31 mai a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 2 Rurale Cărpiniş au identificat doi tineri, de 21 şi 22 de ani, bănuiţi de comiterea unui  furt din locuinţă.

În fapt, în cursul lunii februarie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, prin forţarea unui geam, într-un imobil situat pe raza localităţii Uivar, iar din interior ar fi sustras un televizor, un sistem audio şi mai multe articole vestimentare.
Prejudiciul în valoare de aproximativ 9000 de lei a fost recuperat parţial.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, bănuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

Alte subiecte :

Un întreg arsenal descoperit în locuința unui mare actor. Polițiștii au intervenit imediat

Celebrul actor Alain Delon avea un „arsenal” într-una dintre locuințele sale din afara Parisului, după cum relatează publicația franceză Le Monde. Polițiștii și procurorii au...

Un cunoscut cântăreț de muzică populară din vestul țării, găsit mort în locuință

Cântărețul de muzică populară Mihai Leric, cunoscut ca Mile Povan a fost găsit mort în locuința sa din municipiul Arad. Primele mesaje au și...

Orașul Lugoj trebuie distrus!

Citește și :