25.1 C
Timișoara
luni 29 aprilie 2024

Programarea on-line pentru vaccinare, disponibilă în România

Românii care intră în etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-COVID și doresc acest lucru se pot programa fără probleme on-line.

În acest moment platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ este disponibilă și poate fi accesată la nivel național, în vederea programării pentru vaccinare.

„Procedura de transferare și sincronizare a datelor și serviciilor din aplicația utilizată pentru etapa 1 în aplicația dezvoltată pentru etapa 2 s-a încheiat.

Precizăm faptul că noua versiune a platformei a fost optimizată pentru a facilita înscrierea persoanelor vulnerabile – adulți peste 65 de ani și bolnavi de afecțiuni cronice. Aplicația are o interfață îmbunătățită, care să vină în sprijinul populației vulnerabile, a medicilor de familie, a angajatorilor și tuturor celor care doresc să se vaccineze”, a transmis biroul de presă al STS.

În acest Weekend, la Timișoara, va ajunge serul necesar începerii imunizării din etapa a doua. Se pot vaccina persoanele On vârstă, cele cu boli cronice, angajații din sectoarele vitale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :