18.1 C
Timișoara
duminică 28 aprilie 2024

Au pătruns într-un TIR sperând că vor ajunge în Ungaria! Șoferul habar nu avea

Mai mulți migranți au reușit să pătrundă în remorca unui TIR și s-au ascuns printre coletele transportate sperând că vor ajunge în Ungaria.
Șoferul nu a știut că transfugii erau în TIR și el nici măcar nu urma să traverseze granița. Totul s-a întâmplat în zona Nădlac, iar polițiștii de frontieră au oprit camionul pe autostrada A1, în Timiș.
”În data de 19.10.2020, în jurul orei 06.00, acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, colegii noştri au oprit pentru control, pe autostrada A1, un automarfar înmatriculat în România, condus de un cetăţean român, în vârstă de 53 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, ambalaje din carton, pe ruta Nădlac-Alexandria. Cu ocazia verificării mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul acestuia, ascunşi printre marfa transportată, şase cetăţeni străini”, a transmis Poliția de Frontieră.
Cei șase migranți sunt din Afganistan și au declarat că s-au urcat în automarfar cu intenţia de a ajunge într-un stat din Vestul Europei, crezând că mijlocul de transport urma să tranziteze frontiera spre Ungaria. Totodată şoferul a declarat că migranţii s-au urcat în automarfar fără cunoştiinţa lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Otelec își face loc pe harta gastronomiei tradiționale | FOTO-VIDEO

Cu un deceniu în urmă într-o margine de județ, la Otelec, s-a materializat o mai veche idee a unor inimoși localnici de a face...

Workshop „Connecting with our Business Community. Trends in HR” la UVT

Universitatea de Vest din Timișoara își asumă rolul transformator în societate, dezvoltând în continuitate ideea de adaptare continuă a curriculelor, pentru ca studenții UVT...

Citește și :