Au pătruns într-un TIR sperând că vor ajunge în Ungaria! Șoferul habar nu avea

78
Mai mulți migranți au reușit să pătrundă în remorca unui TIR și s-au ascuns printre coletele transportate sperând că vor ajunge în Ungaria.
Șoferul nu a știut că transfugii erau în TIR și el nici măcar nu urma să traverseze granița. Totul s-a întâmplat în zona Nădlac, iar polițiștii de frontieră au oprit camionul pe autostrada A1, în Timiș.
”În data de 19.10.2020, în jurul orei 06.00, acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, colegii noştri au oprit pentru control, pe autostrada A1, un automarfar înmatriculat în România, condus de un cetăţean român, în vârstă de 53 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, ambalaje din carton, pe ruta Nădlac-Alexandria. Cu ocazia verificării mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul acestuia, ascunşi printre marfa transportată, şase cetăţeni străini”, a transmis Poliția de Frontieră.
Cei șase migranți sunt din Afganistan și au declarat că s-au urcat în automarfar cu intenţia de a ajunge într-un stat din Vestul Europei, crezând că mijlocul de transport urma să tranziteze frontiera spre Ungaria. Totodată şoferul a declarat că migranţii s-au urcat în automarfar fără cunoştiinţa lui.

LĂSAȚI UN MESAJ