10.1 C
Timișoara
luni 29 aprilie 2024

Întârziere de aproape 8 ore pentru zborul Timișoara – București! Pasagerii, disperați

Zeci de oameni așteaptă în Aeroprotul Timișoara să se îmbarce în avionul care să îi ducă la București, de aproape 8 ore. Zborul programat pentru vineri, ora 08:30, nu a decloat nici la ora 14:00.

Reprezentanții companiei Tarom le-au tansmis oamenilor că aeronava are unele defecțiuni tehnice care trebuie remediate. Ultierior, i-au anunțat că avionul nu va mai pleca și că s-a trimis o altă navă din capitală. Oamenii sunt disperați pentru că nu au ajuns la muncă sau la întâlniri importante.

”Ne-a dat peste cap tot programul. Aveam ședință de la 10:30. Am o colegă care este speriată de zbor, iar când au anunțat problemele tehnice a început să plângă de teamă. Ne-au adus apă, cafele și mâncare. Am fost apoi anunțați că există șansa să nu poată repara defecțiuniea pentru că e o problemă serioasă. La București nimeni nu răspunde la telefon. Nu e normal, pentru că cei de aici nu știu ce să ne spună”, a declarat pentru Banatul azi, una dintre pasagere.

Potrivit reprezentanților Aeroportului Timișoara, un avion va ajunge în curând de la București și îi va prelua pe pasageri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :