Întârziere de aproape 8 ore pentru zborul Timișoara – București! Pasagerii, disperați

129

Zeci de oameni așteaptă în Aeroprotul Timișoara să se îmbarce în avionul care să îi ducă la București, de aproape 8 ore. Zborul programat pentru vineri, ora 08:30, nu a decloat nici la ora 14:00.

Reprezentanții companiei Tarom le-au tansmis oamenilor că aeronava are unele defecțiuni tehnice care trebuie remediate. Ultierior, i-au anunțat că avionul nu va mai pleca și că s-a trimis o altă navă din capitală. Oamenii sunt disperați pentru că nu au ajuns la muncă sau la întâlniri importante.

”Ne-a dat peste cap tot programul. Aveam ședință de la 10:30. Am o colegă care este speriată de zbor, iar când au anunțat problemele tehnice a început să plângă de teamă. Ne-au adus apă, cafele și mâncare. Am fost apoi anunțați că există șansa să nu poată repara defecțiuniea pentru că e o problemă serioasă. La București nimeni nu răspunde la telefon. Nu e normal, pentru că cei de aici nu știu ce să ne spună”, a declarat pentru Banatul azi, una dintre pasagere.

Potrivit reprezentanților Aeroportului Timișoara, un avion va ajunge în curând de la București și îi va prelua pe pasageri.

LĂSAȚI UN MESAJ