23 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Doi copii, martorii unei triple crime în familie

Un bărbat a fost arestat în Spania după ce a mărturist că și-a împușcat mortal trei membri ai familiei – fosta soție, mama acesteia și fosta cumnată – în fața copiilor cuplului.

Crimele au avut loc în timp ce copiii, de 4 și 7 ani, erau pregătiți să meargă la școală, luni dimineață.

José Luis Abet Lafuente a divorțat de soția lui anul trecut. Recent, însă, bărbatul i-a trimis fostei soții un mesaj în care o acuza că nu îl lasă să își vadă copiii.

Luni, femeia de 39 de ani și-a urcat copiii în mașină, ca să-i ducă la școală, în Valga, Galicia. La scurt timp după ce a pornit mașina, bărbatul a pornit în urmărirea ei și când a ajuns-o din urmă, a scos un pistol cu care a amenințat-o. Speriată, femeia a oprit mașina și și-a sunat rudele pentru a cere ajutor.

La câteva minute după apel, bărbatul a apăsat pe trăgaci și și-a împușcat mortal fosta soție. Între timp, fosta soacră și fosta cumnată au sosit la locul incidentului, iar Lafuente le-a împușcat și pe ele.

După crime, bărbatul a sunat la poliție și a mărturisit ce a făcut. A fost reținut și urmează să fie dus în fața instanței. Copiii sunt, acum, în grija unui unchi.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :