10.1 C
Timișoara
marți 14 mai 2024

Accident grav pe o șosea din vestul țării: Un poliţist a fost lovit de un TIR în timp ce dirija circulaţia!

Un poliţist rutier care dirija circulaţia pe Şoseaua Borşului a fost acroşat, marţi, în jurul prânzului, de unul dintre zecile de autotrenuri care blochează o bandă de circulaţie, aşteptând să treacă în Ungaria.

„Sesizarea a fost făcută la ora 13.08 şi anunţa că un poliţist a fost rănit în timp ce dirija circulaţia. La faţa locului se află mai multe echipaje de poliţie care cercetează circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Accidentul s-a produs în sensul giratoriu din apropierea companiei Faist. Cert este că agentul rutier a fost prins între TIR şi maşina de Poliţie.

La faţa locului a ajuns şi şeful Poliţiei Bihor, comisarul şef Alin Haniş, care a declarat pentru BIHOREANUL că victima este un agent tânăr de la Biroul Rutier Oradea. „Şoferul de TIR este un cetăţean sârb, care l-a acroşat cu lateralul maşinii. Se pare că acesta a intrat în sensul giratoriu şi nu s-ar fi încadrat corespunzător”, a declarat Haniş.

Poliţistul făcea parte din echipajele rutiere trimise pentru a dirija circulaţia pe Şoseaua Borşului, unde o bandă de circulaţie este blocată pe kilometri întregi de TIR-urile care aşteaptă să iasă din ţară prin vama Borş.

Agentul, în vârstă de 25 de ani, a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean din Oradea.

„Viaţa poliţistului nu a fost pusă în pericol. Primele investigaţii medicale indică o fractură de gleznă închisă”, a declarat pentru BIHOREANUL dr. Dacian Juca, locţiitor al şefului SMURD-UPU Bihor.

Citește mai multe pe www.ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Deblocarea fondurilor pentru primăriile din județ

Soluția propusă de grupul format din 19 consilieri județeni pentru deblocarea situației fondurilor pentru echilibrarea bugetelor locale alocate de Consiliul Județean Timiș pentru primăriile...

Rețelele de apă și canalizare din Timișoara – prioritatea Aquatim

Pentru că ne dorim ca locuitorii Timișoarei să fie informați cu privire la progresul lucrărilor realizate de Aquatim din fonduri europene, vă oferim în...

Citește și :