18 C
Timișoara
luni 20 mai 2024

Harta șpăgilor în spitalele din România. Cum stă Timișul la acest capitol

În fiecare lună, clujeanul Dragoș Vana realizează „Harta Șpăgii” din spitalele din România, pe care o publică pe platforma graphs.ro.

Ultimele date, cele din luna aprilie 2024, arată că există o ușoară creștere a mediei naționale la 4,56%. Media națională pentru luna martie 2024 a fost de 4,38%.

Județele care au raportat cele mai puține cazuri de mită sunt următoarele: Timiș (2.79%), Cluj (2.92%) și Sălaj (3%).

Județele în care pacienții au raportat cele mai mari rate privind șpaga în spitale sunt: Harghita (10,18%), Giurgiu (9,56%) și Ialomița (8,89%).

“<<Harta Șpăgii>> pe ultima lună se prezintă cu o ușoară creștere a mediei naționale la 4.56%. În frunte sunt situate județele Timiș (2.79%), Cluj (2.92%) și Sălaj (3%). La coadă avem județele Harghita cu (10.13%), Giurgiu cu (9.56%) și Ialomița cu (8.89%). Bucureștiul cu 4.17% se situează, ca de obicei, aproape de media națională”, a transmis clujeanul Dragoș Vana.

Sursa: https://www.monitorulcj.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Între neo-marxism și neo-legionarism

În vâltoarea pricinuită de multiplele alegeri ce urmează să se consume pe parcursul acestui an, mi-a devenit tot mai clar faptul că, într-o importantă...

FOTO | „ESTETICA RĂTĂCIRII”, expoziția în cadrul căreia foștii elevi ai lui „Cici” devin maeștri. Vernisajul a atras zeci de curioși.

Sâmbătă, 18 aprilie, nu aveai loc să arunci un ac la Galeria Helios. Micul spațiu dedicat artei era plin de lume. Puteai vedea de-opotrivă...

Citește și :