Vreți să derulați proiecte cu finanțare europeană? Mediul de afaceri din Timiș vă ajută!

96

Pornind de la experiența îndelungată în coordonarea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională propune o nouă abordare a acestui domeniu în cadrul cursului MANAGER PROIECT, autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC).

Cursul se desfășoară în perioada 27 noiembrie – 14 decembrie 2017, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Cursul se adresează tuturor celor care doresc să acumuleze cunoștințe și abilități în domeniul managementului de proiect.

Este acoperită întreaga tematică necesară pentru ocuparea unui post de manager de proiect, indiferent de tipul proiectului sau de locul de muncă al persoanei nominalizate să îndeplinească această funcție: Management organizațional vs. management de proiect; Definirea, planificarea și implementarea proiectului; Surse și instrumente; Cadrul legislativ și instituțional al Instrumentelor Structurale în Uniunea Europeană și România.

Formarea se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor finanțate atât din domeniul public cât și din cel privat.

Vor fi tratate modalitățile de redactare a unui proiect şi tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor. În acest sens, CCIAT asigură asistență în vederea pregătirii proiectului final de absolvire.

Preț: 1000 lei / pers.

CCIAT oferă următoarele facilități:
10% reducere pentru membrii CCIAT;
20% reducere pentru cursanții care au urmat la CCIAT, în ultimele 6 luni, cursul „Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europeană”;
20% reducere pentru șomeri (în baza adeverinței de șomaj).
Reducerile nu se cumulează!

IMPORTANT
Certificatul de absolvire pentru ocupația „Manager Proiect” reprezintă o condiție esențială pentru oricine dorește să deruleze proiecte cu finanțare europeană.

Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.
***
Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd.Eroilor de la Tisa, nr. 22, cam. 110, tel. 0256/ 219 172, 0742/ 92 43 44, e-mail: mmuresan@cciat.ro, Milena Mureșan – organizator curs DFPP.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ