24.1 C
Timișoara
sâmbătă 20 iulie 2024

Vremea la final de săptămână

Astăzi, vremea va fi în general frumoasă ziua, cu cerul variabil. Seara cerul se va înnora treptat, iar în cursul nopții izolat în extremitatea de nord-vest se vor semnala ploi. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări în cursul nopții mai ales în Banat. Dimineața izolat va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 6 grade, iar cele minime între 0 și 5 grade.

Mâine, vremea va fi închisă și se va încălzi. Cerul va fi noros. Pe arii extinse vor fi ploi. La munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla moderat cu intensificări, iar la munte va prezenta intensificări susținute și va viscoli ninsoarea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 9 grade, iar cele minime între 3 și 6 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.
Sursa: Radio Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Restricțiile de circulație pe drumurile din Timiș se suspendă

Având în vedere actualizarea prognozelor Administrației Naționale de Meteorologie și anunțurile referitoare la scăderea temperaturilor sub limita caniculei, restricțiile de trafic pe drumurile aflate...

Republica Moldova, o destinație interesantă de business pentru firmele timișene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Primăria Municipiului Bălți și Camera de Comerț și Industrie a Republicii...

Citește și :