Voichița Lăzureanu, medic și profesor la UMF ,,Victor Babeș” Timișoara, candidatul PSD la primăria Timișoara

1278

După ce marii ,,bărbați” politici din fruntea PSD Timiș, anume Simonis, Dogariu et.company, s-au ferit ca dracul de tămâie să candideze, iată că, în sfârșit, PSD Timiș anunță un candidat la bătălia pentru Timișoara! Este vorba de medicul și profesorul universitar Voichița Lăzureanu. Candidatul social-democrat s-a remarcat prin felul onorabil în care a condus Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, în perioada debutului pandemiei de Coronavirus. Ulterior, ea a fost debarcată din funcție, de Guvernul PNL și înlocuită cu adjunctul ei de până atunci, doctorul Cristian Oancea.

Iată ce spune Voichița Lăzureanu despre candidatura ei la Primăria Timișoara:

„M-am decis să candidez la Primăria Timișoara.

Sunt un om onest, cu o educație sănătoasă, trecut prin școli, realizat prin muncă, împlinit în plan profesional și binecuvântat în plan personal. Consider că am o misiune importantă: aceea de a fi alături de oameni și de a-i face bine.

Am primit propunerea colegilor mei de la PSD cu entuziasm și cu mulțumirea că primesc recunoaștere pentru munca și efortul depuse de-a lungul anilor, dar în special pentru perioada cât am coordonat Spitalul Victor Babeș, un loc de care mă leagă multe în această viață.

La Babeș am luat decizia de a-mi împlini destinul și de a urma profesia de medic, inspirându-mă de la mama. La Babeș mi-am dorit să lucrez, pentru că mă pasionează specializarea Boli Infecțioase. La Babeș am ajuns manager și mi-am îndeplinit misiunea de lider al unei echipe excepționale. Și, tot la Babeș, am realizat că oricât de bun ai fi, vine o vreme când altcineva îți ia locul.

Chiar dacă am avut parte de suișuri și coborâșuri, așa cum se întâmplă în viața oricui, profesional sunt împlinită. În spital îmi îndeplinesc misiunea cu devotament și am o satisfacție deosebită în munca mea de la Universitatea de Medicină și Farmacie. Acolo, pot să transmit noilor generații de medici multe din cunoștințele acumulate prin mii de ore de studiu și muncă în spital. E o plăcere să fac asta din poziția de conferențiar universitar.

În viață, momentul potrivit nu este întotdeauna când vrei tu ci este atunci când trebuie. Am învățat asta cu răbdare atunci când mă pregăteam să devin mamă, într-o perioadă plină de provocări dar împlinită la vârsta de 35 de ani, atunci când le-am născut pe minunatele mele fete.

Iar candidatura la Primăria Timișoara vine într-un moment probabil pregătit de soartă care vrea să-mi arate că pot mai mult și pot mai bine și mai am ceva important de făcut cu viața mea. Am reflectat la decizia mea, m-am sfătuit cu familia, am discutat cu colegii mei și am concluzionat că vreau să fac acest pas, vreau să-mi pun energia în slujba oamenilor mai mult decât am făcut-o deja și vreau să câștig Primăria Timișoara.

Am curajul să intru în bătălia electorală și nu am nici cea mai mică intenție să mă folosesc de avantajul de a fi singura femeie între mulți candidați-bărbați. În spital, în lupta pentru salvarea unei vieți, acoperit de mască și de echipamente de protecție, contează doar pregătirea, dedicarea și inima. Așa și în lupta pentru Primăria Timișoara.

Mă bazez pe susținerea voastră!”

LĂSAȚI UN MESAJ