Visurile Ioanei, spulberate de un șofer neatent. Ce își dorea copila de opt ani

87

Pe 25 ianuarie, Ioana, fata a cărei viaţă a fost curmată miercuri seară, împlinea 8 ani şi primea primul tort din viaţa ei, după ce profesorul Silviu Gurlui, de la Facultatea de Fizică din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, i-a făcut cunoscută povestea pe reţelele de socializare. Ioana şi familia ei locuiau într-o casă care stătea să se dărâme, fără lumină.

Într-un video postat de profesorul ieşean, fata spunea că tot ce-şi doreşte e o păpuşă, un ghizodan şi un tort de ziua ei. Ioana urma să înceapă clasa a II-a în câteva zile şi visa să devină medic.

Fetița în vârstă de 8 ani, din localitatea ieşeană Mânzăteşti, a murit miercuri, 4 septembrie, după ce a fost izbită de o maşină pe trecerea de pietoni. După ce a accidentat-o, şoferul a fugit de la locul accidentului şi a abandonat-o pe copilă în stradă.

Fata mergea cu bicicleta pe margina străzii, iar la un moment dat maşina condusă de un bărbat în vârstă de 61 de ani, care venea din acelaşi sens, a lovit-o din spate.

Când a văzut că fata nu îşi mai revine, bărbatul s-a speriat şi a fugit de la faţa locului, fiind găsit câteva ore mai târziu de poliţişti, în locuinţa sa din comuna Golăeşti.

În ajutorul copilei a fost trimis un echipaj de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim-ajutor, care au încercat mai bine de 30 de minute să o resusciteze, însă nu au mai putut să o salveze.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru părăsire a locului accidentului fără acordul poliţiştilor şi ucidere din culpă şi l-au arestat pe bărbat pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.
Video pe adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ