Vino la Târgul de Crăciun de la Iulius Mall să alegi cele mai frumoase cadouri!

244

Au mai rămas câteva zile până la Crăciun, ocazie ideală pentru a găsi cele mai inspirate sugestii de cadouri la Iulius Mall Timişoara şi de a asculta colinde.

Mai sunt cadouri de completat pe lista Moşului? Atunci, Iulius Mall este destinaţia ideală în aceste zile. Nu doar magazinele s-au pregătit cu cele mai frumoase şi inspirate produse, ci şi aproximativ 100 de expozanţi care vor participa la Târgul Cadourilor de Crăciun. În perioada 19 – 24 decembrie 2018, la demisolul şi parterul mall-ului se desfăşoară un adevărat festival al cadourilor şi decoraţiunilor. Fie că sunteţi în căutarea unui dar pentru familie, prieteni sau colegi, târgul de Crăciun are pregătite cele mai bune soluţii. Clienții vor putea alege dintr-o ofertă bogată de ornamente – pentru casă sau bradul de Crăciun, dulciuri, felicitări, vinuri, produse handmade, cadouri diverse şi multe alte produse ce amintesc, cu drag, de sărbătorile de iarnă.

Întâlnirile celor mici cu Moş Crăciun continuă la Iulius Mall până duminică, 23 decembrie inclusiv. Simpaticul bătrânel va asculta dorinţele copiilor la jilţul de lângă bradul impozant din zona Intersport, după un progrăm special: în zilele din timpul săptămânii, între orele 16.00 – 20.00, iar sâmbătă şi duminică, de la ora 13.00 până la ora 20.00.

Colindele vor răsuna în Iulius Mall vineri şi sâmbătă. Astfel, pe 21 decembrie, de la ora 17.00, Asociaţia Pentagon prezintă spectacolul „Poveste de Crăciun” despre cum să fii mai darnic şi mai bun”.

Sâmbătă, de la ora 18.00, trupa Beni Mihai Art îi va încânta pe cei prezenți în food court cu melodii de sezon emoţionante.

Duminică este timpul pentru ultima întâlnire din acest a copiilor cu teatrul de păpuşi. De la ora 12.00, în food court, marionetele vor istorisi povestea „Cum s-a cuminţit Ionică”.

LĂSAȚI UN MESAJ