Asistență medicală pentru timișeni, asigurată pentru 2019

156

Timișenii vor beneficia de asistență medicală, medicamente sau dispozitive medicale fără întrerupere, chiar și pe perioada sărbătorilor de iarnă. De asemenea, Casa de Asigurări de Sănătate Timiș a luat măsuri pentru ca începutul de an să nu afecteze activitatea medicilor, a clinicilor, spitalelor sau farmaciilor.

Astfel, actele necesare pentru acordarea acestor drepturi au fost deja semnate.

”Până la data de 28.12.2018, CJAS TM încheie pentru lunile ianuarie – martie 2019, acte adiționale la contractele derulate de aceasta în anul 2018 pentru furnizarea de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, în vederea asigurării continuității acordării asistenței medicale, cu îndeplinirea de către furnizori a tuturor condițiilor privind relațiile contractuale dintre CJAS TM și aceștia”, a declarat Victor Dumitrascu, directorul CJAS Timiș.

În perioada sărbătorilor de iarnă, timișenii trebuie să știe că pot primi ajutor medical la cabinetele medicilor de familie care oferă asistență în centrele de permanență, iar în cazuri mai grave, medicii vor fi la muncă în secțiile de primiri urgențe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ