Vin ploile în Banat. Vezi de când!

1606

Temperatura aerului va fi în creștere în următoarele două săptămâni, valorile medii diurne urmând să atingă maxime de 12 grade, în timp ce precipitațiile, mai ales sub formă de ploaie, vor fi prezente în majoritatea zonelor începând din 20 februarie.

În Banat, în prima săptămână, regimul termic va fi în creștere ușoară și treptată. Astfel, de la temperaturi maxime diurne de aproximativ 3 grade la început, se vor atinge, în medie, 8 — 10 grade în ultimele două zile. Temperaturile medii nocturne vor crește, de asemenea, de la—6 la 0 grade în primele 7 zile.

În cea de-a doua săptămână, valorile de temperatură nu vor avea variații importante și se vor menține în jurul unei medii regionale de 11 grade, ziua, și două grade, noaptea, caracterizând o vreme caldă pentru a doua jumătate a lunii februarie.

În intervalul 13 — 18 februarie nu vor fi precipitații, dar în intervalul 19 — 26 februarie acestea, mai ales ploi, se pot semnala zilnic, cu o probabilitate mai ridicată de a fi mai însemnate cantitativ în jurul datei de 20 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ