22 C
Timișoara
miercuri 12 iunie 2024

VIDEO | Dominic Fritz a câștigat Primăria Timișoara. El l-a felicitat pe Alfred Simonis

Primarul Dominic Fritz este oficial Primar al Timișoarei. Acesta a câștigat un nou mandat. Anunțul a fost făcut luni la amiază, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la sediul USR Timiș.

„A fost o noapte lungă pentru cei din România, dar și pentru noi în Timișoara. Știu că sunt multe dezbateri legate de ce înseamnă aceste rezultate pentru țară, partidele pe care le reprezentăm și poate unele din aceste răspunsuri le putem da în această conferință de presă”, a declarat Dominic Fritz, reales ca Primar al Timișoarei.

Acesta a ținut să le mulțumească alegătorilor. „Mulțumesc încă odată tuturor celor care ne-au dat votul lor. Am câștigat mai multe voturi decât în 2020. Vreau să le mulțumesc timișorenilor care au încredere în noi și în leadership-ul meu”, a spus Dominic Fritz.

Acesta s-a aflat alături de Alin Nica, fost șef în fruntea PNL Timiș, care a rostit și el câteva cuvinte.

Dominic Fritz l-a felicitat pe Alfred Simonis Pentru câștigarea mandatului la șefia Consiliului Județean Timiș

„Îl felicit pe Alfred Simonis, președintele ales Al CJT pentru succesul său și îl asigur că primarul Timișoarei îi întinde o mână noului președinte al Consiliului Județean. Am tot interesul să continuăm proiectele și colaborarea între Primărie și Consiliu și să dezvoltăm împreună o mai mare amprentă a Timișoarei și a Timișului în politica Națională.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :