VIDEO! Bebeluș alăptat de mamă în mașina pentru transportul morților. Caz halucinant la morga unui spital din Banat

1193

O situație cu adevărat șocantă a fost surprinsă de o cameră ascunsă în incinta zonei „Morgă“ a Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

O femeie, angajată a unei firme de pompe funebre, își alăptează bebelușul de numai 4 luni de zile chiar în autoturismul cu care sunt transportați morții!

Bebelușul, care la 4 luni de viață se află în perioada infantilă, este expus astfel la diverse forme de viruși, infecții, ca urmare a faptului că, cel mai probabil, multe din persoanele decedate sunt purtătoare în țesuturile de numeroși factori patogeni, care pot intra foarte ușor în contact cu nevinovatul bebeluș.

Din datele obținute de reper24.ro, se pare că mama bebelușului este și conducătoare auto a acestui autoturism de transport funerar, ca urmare a faptului că titularul postului de șofer, soțul acesteia, ar fi rămas fără permis. Nu mai punem în ecuație faptul că la 4 luni de zile, acest nou-născut nu ar trebui să fie prezent în cabina acestui autovehicul, ci acasă, fiind hrănit în căldura specifică unui cămin și de către o mamă responsabilă, ceea ce în cazul de față lipsește cu desăvârșire.

Citește continuarea pe reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ