Miting de protest la penitenciarul din Timișoara. Lucrătorii, nu deținuții, se declară discriminați de Guvern!…

400

În data de 5 octombrie 2016, ora 09.00, în fața sediului Penitenciarului Timișoara, situat pe str. Popa Șapcă nr.7, membrii filialei Timișoara a Sindicatului Național al Lucrătorilor de Penitenciare vor organiza un miting de protest cu tema „Discriminarea impusă de la nivel guvernamental în structura de apărare și lipsa de personal”, cu referire la OUG nr.20/2016.

Mărul discordiei îl reprezintă Ordonanţa de urgenţă nr. 20/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Mitingul face parte din programul stabilit la nivel național de către Sindicatul Național al Lucrătorilor de Penitenciare.
Președintele SNLP Filiala Timișoara, Marius Duricu, subliniază că acțiunea de protest nu afectează în nici un fel siguranța locului de deținere și asigurarea drepturilor deținuților, conform prevederilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ