20.4 C
Timișoara
sâmbătă 25 mai 2024

Cosmin Tabără: „Nici măcar nu eram acolo, nu am avut niciun amestec”

Primăria Timișoara i-a retras atribuțiile viceprimarului Cosmin Tabără, în urma scandalului din dimineața de 10 mai din Piața Unirii, când reprezentanții AUR Timișoara și câțiva membrii USR s-au îmbrâncit…

Cumva, Viceprimarul Cosmin Tabără picat la mijloc, din cauza legăturii sale cu fostul  consilier personal de imagine și anume Ilie Sârbu. Contactat, viceprimarul Tabără își spune partea de poveste.

„Legat de motivul lor cu Ilie Sârbu, fostul meu consilier, sunt niște motive puerile. Eu nu mai am nicio legătură cu el, Ilie Sârbu nu mai este consilierul meu de mai bine de două luni de zile. Nici măcar nu eram acolo, nu am avut niciun amestec. Eu nu fac ca și Dominic Fritz, nu le impun oamenilor ce să facă. N-am fost acolo, nu am nicio treabă cu îmbrâncelile lor. Consider că este doar un pretext pentru a mi se lua atribuțiile și a pune mâna pe proiecte benefice pentru campania lor electorală”, este de părere viceprimarul Tabără.

Au avut nevoie de un motiv prin care să justifice acest furt intelectual al proiectului legat de stadion (viitorul stadion din Buziaș). Este un proiect pe care eu am reușit să-l impun, iar acum vrea să pună mâna pe el. Ei au sperat foarte mult că eu mă voi dezice de PNL”, spune viceprimarul Tabără.

Primarul Dominic Fritz a anunțat retragerea atribuțiilor viceprimarului PNL Cosmin Tabără

S-a întâmplat în urma îmbrâncelilor de azinoapte. Campania electorală a lui Dominic Fritz a fost lansată azinoapte, iar în Piața Unirii s-au adunat și câțiva membri AUR. Acolo s-a iscat o ceartă care s-a lăsat cu îmbrânceli.

Pe rețelele sociale, primarul Dominic Fritz a postat un punct de vedere oficial asupra incidentului de azinoapte. „La răscruce trebuie să te hotărăști în ce direcție mergi. I-am retras toate atribuțiile viceprimarului PNL Cosmin Tabără, după incidentul de aseară.

Echipa consilierului său personal, Ilie Sârbu, care este candidatul AUR la primărie, s-a comportat inacceptabil. AURiștii au întrerupt cu violență verbală și fizică evenimentul nostru de punere a primului afiș din Piața Unirii. L-au îmbrâncit inclusiv pe viceprimarul Ruben Lațcău, care la un moment dat stătea între mine și agitatori.
Suntem obișnuiți deja cu amenințări și intimidări, de la clanuri și interlopi până la AUR, care a devenit trupa de atac a PSDPNL. Noi rămânem fermi pe poziție, pentru corectitudine și demnitate.
Cosmin Tabără candidează pe lista echipei Robu-PSD pentru Consiliul Local. Când ești cu un picior în barca PSDPNL și cu un picior în barca AUR, cu cel mai apropiat colaborator al tău candidat la Primărie, nu mai ai un al treilea picior cu care poți fi viceprimar în administrația Fritz. În lupta între înainte și înapoi, m-aș fi bucurat să ia o altă decizie”, se arată în comunicatul oficial emis pe pagina de Facebook a lui Dominic Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un nume greu din PSD crede că Mircea Geoană ar putea intra în finala pentru președinția României

Sociologul Vasile Dîncu (PSD) a explicat, sâmbătă, că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă cea mai...

Tronsonul Margina-Holdea se pare că totuși va avea un final fericit

Dacă nu ar afecta sute de mii de călători ce ar dori să folosescă nestingheriți Autostrada A1, cei 10 kilometri lipsă de la Margina...

Citește și :