Soluții pentru ca elevii Timișoarei să scape de orele desfășurate după-amiaza

196
În Timișoara anului 2018 mai sunt încă școli unde elevii învață de după-amiază. Asta înseamnă un efort foarte mare pentru școlari, iar autoritățile încearcă de ani buni să schimbe situația.
Primăria Timișoara anunță un prim pas pentru că elevii Școlii Generale nr. 7, din zona Lipovei, să meargă la ore doar de dimineață. Pentru asta este nevoie de construirea unui nou corp pentru unitatea de învățământ.
”Am lansat licitația de proiectare pentru extinderea Școlii Generale nr. 7 „Sfânta Maria” cu peste 1200 de mp. Extinderea presupune adăugarea a două noi etaje corpului P+1 existent.
Școala Generală nr. 7 „Sfânta Maria”, este una din puținele existente în nordul orașului, o școala foarte populată, dar care reușește să mențină un standard de educație foarte ridicat. În această perioadă, lucrăm efectiv la extinderea școlilor 16 și a liceului „Vlad Țepeș”, am finalizat sau vom finaliza în curând documentația pentru extinderea școlilor 30, 25 și 13, iar în perioada următoare vom continua cu școlile 19, iar anul viitor cu generală 27”, anunță viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu, pe Facebook.

Sunt 15 unități de învățământ în Timișoara, unde copiii de gimnaziu sau liceu merg la cursuri începând cu ora 12:00 sau ora 14:00.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ