Victorie strânsă în derby-ul cu Steaua

154

SCM Timișoara Saracens a dat uitării dușul rece din etapa precendentă printr-o victorie importantă pentru moral și clasament în fața lui Steaua București: 8-6. Internaționalii Vali Calafeteanu și Jody Rose au semnat punctele unui meci foarte strâns.

rugby

Timișoara a promis o altă atitudine în compania Stelei în runda a patra a Superligii, lucru concretizat pe teren. Roș-negrii rataseră deplasarea de pe terenul lui CSM Olimpia, în ceea ce oamenii de rugby au subliniat ca fiind prima surpriză a stagiunii. Dorința de revanșă în fața suporterilor a adus o echipă a Timișoarei mai determinată să își arate superioritatea unei echipe Steaua pe care specialiștii o cotează cu prima șansă la titlu…

Saracens s-a impus cu 8-6 la capătul unui joc echilibrat, de luptă și foarte strâns, în care învingătoarea se putea decide în orice moment. Penalitatea lui Vali Calafeteanu din prima repriză și eseul semnat de Jody Rose în partea a doua au adus victoria gazdelor. Steaua a răspuns în partea a doua, prin două penalități semnate de Florin Vlaicu.

saracens1De la 8-0 scorul s-a strâns la 8-6 și finalul partidei s-a jucat pe muchie de cuțit. Până la urmă trupa condusă de Grainger Heikell s-a apărat fără să le ofere șansa oaspeților de a prelua conducere.

Victoria cu 8-6 pentru Saracens care ajunge astfel la cota 9 în clasamentul Superligii Naționale după trei jocuri. Bănățenii au scăpat însă de jocurile dure ale turului.

LĂSAȚI UN MESAJ