Victorie foarte importantă într-un moment extrem de delicat

899

Lasată pe dinafară de autoritățile locale cu finanțarea mult promisă, ACS Poli a deschis etapa a 4-a a Ligii I cu o victorie putin scontată în acest moment. Violeții Lui Ionut Popa au învins-o pe Juventus București cu 2 – 1, obținând al doilea succes al campionatului.

Cu doi adversari extrem de importanți, căldura și ultimele decizii ale Consiliului Local, fotbaliștii prim divizionarei ACS Poli au strâns din dinți și au obținut o victorie importantă pentru clasament, dar mai ales pentru moralul echipei.

Vineri seara, la o temperatură ce a atins 36 de grade Celsius pe gazonul verde de pe Dan Păltinișanu, fotbaliștii timișoreni au trecut de Juventus, administrându-i nou promovatei încă o înfrângere, 2-1.

Partida a avut o desfășurare dorită de echipa gazdă, care a reușit să deschidă scorul foarte rapid, ușurându-și misiunea. Revenit în echipă după etapa de suspendare, Alex Munteanu a deschis scorul în minutul 9, iar golul doi a venit din piciorul juniorului Mailat, după mai bine de o oră de joc.

Oaspeții au avut răspuns abia în prelungirile partidei, minutul 90+1, atunci când Stoeneac l-a învins pe Curileac.

S-a încheiat 2-1 pentru ACS Poli, însă motivele de bucurie sunt puține pentru fotbaliștii bănățeni, date fiind condițiile financiare dezastruoase ale clubului.

Poli adună șase puncte după patru etape ale Ligii I și demonstrează că, din punct de vedere sportiv, este pregătită pentru acest campionat. Din păcate, nu totul ține doar de domeniul sportiv.

ACS Poli : Curileac – Țigănașu, Melinte, Cânu, Crețu – Vasvari, Artean (minutul 85 Soljic) – Mailat, Doman (minutul 14 – Croitoru), Munteanu – Bud (minutul 65 – Bianconi)

LĂSAȚI UN MESAJ