Reacția liderului PRO Musica, referitoare la absența trupei în cadrul Zilelor Timișoarei: ,,Avem de a face cu o MINCIUNĂ sfruntată”

812
Ilie Stepan, liderul grupului Pro Musica, a postat pe pagina de Facebook un comunicat din partea formației, după ce în ședința de Consiliu Local de la Primăria Timișoara au apărut discuții legate de faptul că trupa nu ar fi putut concerta la Zilele Orașului.

Redăm textul integral postat de Ilie Stepan, care dezminte o asemenea afirmație:

<< Grupul PRO Musica, în cei aproape 45 de ani de activitate, nu a fost interesat niciodată să pună presiune şi să influenţeze într-un fel sau altul deciziile autorităţilor publice care se ocupă cu organizarea de spectacole, festivaluri, concursuri…nu am făcut-o, nu o facem si nici nu o vom face…fiecare autoritate publică este liberă să invite pe cine crede de cuviinţă în spectacolele pe care le organizează… Dar în momentul în care în timpul şedinţei Consiliului Local al Primăriei Timişoara, un consilier pune întrebarea referitoare la absenţa unor trupe timişorene din programul concertelor organizate cu ocazia Zilei Timişoarei şi aceeaşi voce sau o altă voce „motivează” spunând că trupele amintite sunt ocupate şi nu au putut participa, şi mai apoi: „nu cred că sunt atât de ocupaţi încât să nu cânte la zilele oraşului”, este dreptul nostru să comunicăm următoarele: Grupul PRO Musica nu a fost contactat de NIMENI din cadrul Primăriei Timişoara în vederea participării la Zilele oraşului Timişoara, august 2017…daca am fi fost contactaţi am fi răspuns favorabil. Deci, în concluzie, ca să fie foarte clar, avem de a face cu o MINCIUNĂ sfruntată şi de netolerat din partea unor voci oficiale ale oraşului! PĂCAT! Plecăciune eternă celor care au făcut – chiar cu preţul vieţii – ceva pentru acest oraş. Plecăciune şi în faţa tuturor celor care citiţi aceste rânduri! >>

LĂSAȚI UN MESAJ