Veştile bune vin tot din Singapore! Lucrările la pasajul Jiul pot începe

277

Lucrările de lărgire a pasajului Jiul vor începe de luna viitoare. Acesta este ultimul anunţ făcut de primarul Nicolae Robu pe pagina acestuia de Facebook. Tocmai din Singapore, Robu anunţă că a sosit, la Timişoara, avizul de la Autoritatea Feroviară Română.

„În sfârșit, unul dintre cele mai importante proiecte ale mele ca Primar -lărgire la 5 benzi Pasaj pe sub calea ferată Jiul și lărgire la 4 benzi Strada Jiul- va putea demara pe teren, va putea intra în implementare propriu-zisă! Tocmai am primit mult așteptatul aviz A.F.E.R. în acest sens, așa cum se poate vedea în poza atașată, poză ce reprezintă coperta / foaia de capăt a unei documentații de peste 100 de pagini”, a scris Nicolae Robu pe reţeaua de socializare.

Lucrările vor începe în 1 august şi vor dura 1 an și jumătate. Iar de luni, 19 iulie, va demara şantierul pentru reabilitarea străzii Jiul.

Primarul oraşului cere, în postarea pe Facebook, răbdare de la timişoreni şi de la şoferi în special. Asta pentru că în zona şantierului se va circula cu restricţii.

„Vă rog, stimați timișoreni și vizitatori ai Timișoarei, să aveți înțelegere pe parcursul lucrărilor, când, inevitabil, se va circula mai greu. Modernizarea orașului nostru cere sacrificii, sacrificii, din păcate, proporționale cu durata stagnării sale sub precedentele administrații”, mai scrie Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ