Parcare… ca-n Rromania! – FOTO + VIDEO

399

Despre nesimţiţii traficului şi parcările pe care le fac e plin internetul. În Timişoara cel puţin, de câte ori apare o postare cu asemenea specimene de şoferi, numărul de comentarii creşte direct proporţional cu judeţul din care provine maşina ori cu valoarea maşinii.

Ferească sfântul să ai număr de Olt, Gorj sau Dolj că imediat sa găsesc „comentatori” de profesie care sar ca arşi, că „da, e oltean, de asta parchează aşa”. Sau dacă ai o maşină mai răsărită, sar alţii că „nesimţitul ăla plin de bani…”.

Totuşi, când cei de o anumită etnie îşi bat joc, pur şi simplu, de toţi ceilalţi participanţi la trafic, fie ei şoferi, pietoni sau biciclişti, s-a dus tot spiritul de toleranţă al bănăţenilor.

Ca în cazul de faţă, când o maşină plină de rromi opreşte pe trecerea de pietoni şi parchează maşina cu nonşalanţă pe trotuar, în plin centrul Timişoarei, lângă Hotelul Continental, deşi sunt vreo câteva parcări amenajate, la doi paşi.

După care, fără nici o jenă, pune avariile, încuie maşina şi pleacă în treburile lor. Ca-n Rromania!

2 COMENTARII

  1. Mai puteti sa va luati de toti care parcheaza neregulametar… luati-va de parlamentari ca din cauza lor e tara asta asa cum e .. obositilor care sunteti, va plictisiti rau!

LĂSAȚI UN MESAJ