Veşti bune din Marea Britanie pentru asistentele medicale şi infirmiere

845

Deși 51.9 la sută dintre cetăţenii britanici au votat pentru ieşirea ţării din Uniunea Europeană, acest proces este unul îndelungat, ce ar putea dura și doi ani. Așadar, cei care vor aplica în această perioadă pentru posturile de asistenți și infirmieri medicali în Anglia nu vor întampina probleme în acest proces și se pot bucura de aceleași beneficii ca până acum.

Una dintre cele cea mai importante companii din Marea Britanie de recrutare și angajare directă de personal medical auxiliar recrutează infirmieri și asistenți medicali, pentru azilurile de bătrâni din Anglia.Compania britanică oferă asigurarea că românii care aplică acum nu vor întampina dificultăți în acest proces.

Salariile oferite pentru aceste categorii sunt între 1200 – 3600 lire/lună, se asigură două măriri de salariu în primul an de angajare, minim 35 de ore de lucru pe săptămână, concediu de odihnă plătit, costuri de cazare reduse.

Ieșirea Marii Britanii din UE este un proces de lungă durată, urmând o perioadă de negocieri care ar putea dura și doi ani. În prezent aproximativ 180.000 de români muncesc legal în UK și contribuie la bugetul de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.