Urmărire ca-n filme lângă Timișoara, cu focuri de armă. Cinci oameni au sărit dintr-o maşină urmărită, în mers

236

Poliţiştii din Timiş au încercat să oprească, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Giroc, un autoturism cu număr de înmatriculare din Ungaria.

Întrucât şoferul nu a oprit la semnale poliţiştilor, s-a trecut la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate, timp de aproximativ 20 minute, în sprijin fiind solicitat şi un echipaj din cadrul Postului de Poliţie Giroc.

La un moment dat, şoferul, din cauza defecţiunilor tehnice produse pe timpul urmăririi, atât pe străzi cât şi pe câmpurile din localitate, a încetinit şi toţi cei 5 ocupanţi au sărit din maşina care şi-a continuat deplasarea şi s-a oprit într-un copac din afara şoselei.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestora, trăgând 2 focuri în plan vertical. După urmăriri, au fost identificaţi trei bărbaţi de 15, 18 şi 21 de ani, pasageri în maşină, într-o clădire în construcţie.

IPJ Timiş anunţă dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Continuă cercetările pentru identificarea şoferului şi a altor 2 persoane implicate.
Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ