A fost capturat unul dintre cei mai căutați infractori din România!

643

Armeanul Ayunts Gagik, zis Yura, unul dintre cei mai căutaţi infractori din România, al cărui nume apare în rubrica „Most Wanted” a Poliţiei Române, a fost prins, weekend-ul trecut, la Oradea.

Bărbatul a fost capturat de un echipaj al Biroului Rutier Oradea care l-a oprit în trafic, acesta aflându-se la volanul unui VW Golf, fără permis. În urma verificărilor, agenţii au constatat că bărbatul, refugiat în România din 2008 şi cu rezidenţa în localitatea Calafat, judeţ Dolj, era urmărit internaţional.

Magistraţii Judecătoriei Galaţi au emis pe numele lui un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat definitiv în 2010, la 5 ani de închisoare în regim de detenţie, pentru comiterea infracţiunii de trafic de migranţi.

Ayunts Gagik a fost preluat de poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor şi încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat. Totodată, bărbatul s-a ales şi cu un nou dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere.

sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ