Duminică au loc alegeri parțiale în vestul țării. Unde sunt așteptați să voteze bănățenii

364

Duminica, 11 iunie 2017, au loc alegeri locale parțiale, pentru funcția de primar, în 49 de unități administrativ-teritoriale din 32 de județe ale României.

În ceea ce privește zona Banatului, aici vor avea loc alegeri parțiale în localitățile Denta (județul Timiș) și Lăpușnicu Mare (județul Caraș Severin).

Iacob Slavoliub, fostul edil șef de la Denta, membru PSD, a încetat din viață în luna martie, după ce obținuse în 2016, al patrulea mandat. Atribuțiile sale au fost preluate, până la organizarea alegerilor, de viceprimarul Petru Tapanov (PSD).

În vestul țării vor mai avea loc alegeri parțiale pe 11 iunie la Lăpușnicu Mare (Caraș Severin), unde, fostul primar Ion Lala a demisionat după ce a avut mai multe probleme personale. Printre altele, autoturismul său de lux, marca Porsche, a fost incendiat pe DN 57B.

De asemenea, localitățile Lupeni și Sălașu Mare din Hunedoara, își așteaptă votanții.

Votarea va începe pe 11 iunie, la ora 7, și se va închide în aceeași zi, la ora 21. Alegătorii pot vota numai la secția de votare la care este arondată strada sau localitatea și unde sunt înscriși în lista electorală permanentă sau în copia de pe lista electorală complementară.

LĂSAȚI UN MESAJ