Un șofer a plantat flori într-o groapă de pe DN7. Gestul bărbatului vine după ce și-a spart cauciucul în același crater

63
Un șofer din Deva, care și-a distrus cauciucul după ce intrat cu mașina într-o groapă adâncă, a protestat într-un mod inedit. A cumpărat un ghiveci cu flori și l-a plantat în craterul din aslalt, la intrare în Deva, dinspre Sântuhalm.
„Am zis că plantez flori în craterul de la intrare în Deva. Am plantat, sper sa crească mari și frumoase”, a scris Sorin Szabo, pe Facebook. Bărbatul are un mesaj și pentru reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră: „Acum sper sa veniți sa reparați drumul, de aceea plătesc rovinieta”.
Mesajul deveanului indignat a devenit viral în scurt timp, iar comentariile altor șoferi au început să curgă pe rețeaua de socializare.
„La ce ceață a fost în seara asta sigur și or distrus multă lume roțile în groapa aia cum am pățit și eu mai exact, tot în seara asta”, este mesajul unui internaut.
„Respect ! Facem o actiune de plantare de flori in gropile din asfalt? Macar sa arate frumos daca tot ne rupem roțile”, scrie altcineva într-un comentariu.
„Mult si bine va mai fi groapa aia acolo ! Nimeni nu va face nimica!!! E criza mare în buzunare ,decât să astupe găurile din asfalt mai bine le astupă pe cele din buzunarele lor!!!”, scrie un alt șofer revoltat.
Foto: facebook/Sorin Szabo

LĂSAȚI UN MESAJ