Un șofer a forțat bariera unei parcări private a Consiliului Județean Timiș-VIDEO

114

Un șofer a forțat bariera unei parcări a Consilului Județean Timiș. Incidentul a fost surprins de una din camerele de supraveghere din zonă și postat pe Facebook.

Șoferul unei mașini cu numere de Timiș este surprins în imagini în timp ce se dă jos din autoturism, forțează bariera și apoi pleacă liniștit. Numărul de înmatriculare al mașinii se poate vedea clar pe filmare.

‘Priviți și vă minunați. Atitudinea unui cetățean din Timișoara, care se comportă ca un ”Bizon” într-o parcare privată a Cons.Jud.Timiș. ”Felicitările și masa” le așteptăm după contabilizarea pagubelor. Apropos, pentru cine îl cunoaște după plăcuța de înmatriculare a ”bolidului gipan” sau după mutră, să-l anunțe să-și vadă isprava. Urmăriți ce se întâmplă după ora 15:55:01.Numărul TM-11-BMS o fi de la Bizon Mitocan Superior?‘ scrie Livius Dugaci, care a postat filmarea pe contul său de Facebook.

Se pare că bărbatul și-ar fi pierdut tichetul de parcare, moment în care i s-a cerut să plătească o taxă de 200 de lei, conform regulamentului parcării. Acesta a refuzat și a încercat să-și facă dreptate singur. Acum, polițiștii încearcă să-l identifice după numărul de înmatriculare al mașinii, vizibil pe filmare. Bărbatul se va alege cu dosar penal pentru distrugere și, în plus, va trebui să plătească și reparațiile barierei.

LĂSAȚI UN MESAJ