Miri să fie că oferte avem destule! VIDEO

102

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine cu o nouă ofertă pentru cei care vor să-și unească destinele anul acesta și sunt în criză de idei sau nu dispun de un buget nemaipomenit: ”vinerea albă”. Asta ca o contrapondere la celebra vinere neagră care se practică de câțiva ani și în România.

”Vinerea albă” este conceptul nou pe care CCIAT îl lansează la Salonul Mirilor 2016, ediția a X-a, care se desfășoară de vineri – 15 ianuarie și până duminică – 17 ianuarie, la Centrul de Afaceri din Timișoara. Astfel, viitorii însurăței pot beneficia de ieftiniri semnificative la costumele mirese, în ziua lansării, adică vineri când cumpărătorii au la dispoziție 500 de rochii noi, fiecare la preț de 1000 de lei. Manifestarea inaugurează practic calendarul expozițional al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pentru anul în curs.
Rochii de mireasă spectaculoase, costume de mire, toalete de gală, invitații și mărturii, buchete de mireasă și aranjamente florale, bijuterii și accesorii dar și oferte de organizare nunţi, servicii de decorare, cofetării și restaurante, oferte turistice pentru luna de miere, închiriere limuzine, servicii foto-video și sonorizare, hair-styling și make-up artists – toate se pot găsi la SALONUL MIRILOR 2016.
Cei care vor trece pragul expoziţiei, pe parcursul celor trei zile, vor avea parte și de un bogat program conex: demonstraţii de hair styling și make-up, prezentări de firmă și produse, concertul trupei PHASER, o tombolă care oferă şansa de a câştiga o superbă rochie de mireasă și multe alte cadouri suspriză! Organizatorii speră la o participare numeroasă ținând cont de oferta bogată pentru cei care vor să-și unească destinele în 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ