Un polițist de la Rutieră a „fluturat” arma în fața colegilor din Inspectorat: „Sunteţi doar manipulatori!”

444

Un agent principal de la Rutieră, agitat şi incoerent, a scos pistolul în Inspectorat, spunându-le colegilor că sunt manipulatori.

După ce a dirijat traficul, poliţistul Sorin Movileanu a intrat în sediul IPJ Bacău cu pretextul să se încălzească. La un moment, agentul a mers între etaje şi a scos arma din dotare.

Întrebat de colegi ce are, agentul a răspuns: „N-am nicio treabă cu voi, sunteţi doar manipulatori”.

Acum, tânărul agent, absolvent al Școlii de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2013, este la audieri.

Poliţistul a fost liniştit de chestorul Inspectoratului, care l-a sunat şi l-a convins să renunţe la gest.

„Astăzi, în jurul orei 09.00, un agent principal de poliție, din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Bacău, aflat în serviciu și având asupra sa armamentul din dotare, a intrat în sediul I.P.J. Bacău, într-o stare vizibilă de agitație și vorbind incoerent. Imediat, la nivelul I.P.J. Bacău s-au declanșat procedurile specifice, iar în urma discuțiilor purtate, polițistul a predat armamentul din dotare. În acest moment, cel în cauză este sub supravegherea personalului abilitat, iar în cauză s-a demarat o anchetă internă. Precizăm că agentul este absolvent al Școlii de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2013, este căsătorit și a fost testat psihologic în februarie 2016. De asemenea, în perioada 2017- 2018, acesta a fost pus la dispoziție, fiind cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

Ulterior, în cazul lui Sorin Movileanu s-a renunțat la urmărirea penală după ce agentul s-a împăcat cu victima.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ