Un fals dermatolog a nenorocit zeci de de tinere. Cine o susținea pe impostoare

735

Zeci de tinere susțin că și-au distrus tenul după ce au folosit produsele marca Plush Bio, create de Ioana Marinescu, supranumită ”dermatologul vedetelor”. Câteva dintre ele s-au prezentat cu dovezile și în fața procurorilor. Tinerele spun că au cumpărat produsele împotriva acneei deoarece erau promovate intens pe rețelele de socializare de vedete ca Gina Pistol, Dorian Popa, Andreea Mantea, Bianca Drăgușanu, Lidia Buble, Andreea Tonciu, Andreea Antonescu, Adelina Pestrițu sau Nicole Cherry. Ioana Marinescu e prezentată în mediul online și la TV ca medic dermatolog. Din momentul în care a izbucnit scandalul, pe site-ul Plush Bio Cosmetics se precizează că ar fi doar farmacist.

Alexandra Culuși are 24 de ani și este din Târgoviște. În doar câteva luni, a cheltuit 8.000 de lei pe produsele Plush Bio. Declară că nu a avut niciodată acnee și prezintă mai multe fotografii pentru a-și susține spusele. A vrut aceste creme doar să își întrețină tenul.
Citeşte întreaga ştire: Cu girul mai multor vedete, un fals dermatolog a vândut produse toxice pentru ten. Victimele “medicului” au făcut plângere la Parchet: “Fața mea a-nceput să se descompună”.
Continuarea pe libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ