Un director celebru, suspectat că și-a omorât soția. Unde s-a petrecut tragedia

433

Sonam Saxena, director de producţie la Google Cloud Deployment Manager, a fost arestat miercuri seară sub suspiciunea de crimă de gradul doi după găsirea cadavrului soţiei sale pe o plajă izolată din apropierea Golfului Anaehoomalu din Hawaii. Eliberat vineri, bărbatul în vârstă de 43 de ani este principalul suspect în cazul acestui deces.

 

Sonam şi soţia sa Smriti, în vârstă de 41 de ani, au venit în Hawaii pentru a sărbători aniversarea celui mai mare copil al lor, care a împlinit 18 ani.

 

Potrivit bărbatului, el şi soţia sa s-au dus marţi pe o plajă izolată din apropierea Golfului Anaehoomalu, dar la un moment dat a fost nevoit să o lase acolo din cauza unei crize de astm. Plecat la hotel după inhalator, Sonam nu şi-ar mai fi găsit soţia la întoarcere. El a făcut cunoscut cazul pe LinkedIn, cerând ajutor de la presă, poliţie şi chiar de la guvernatorul regiunii.

 

Sesizându-se în acest caz, poliţia a găsit cadavrul femeii în apropiere locului indicat soţ. Acum Sonam Saxena este considerat principalul suspect în cazul decesului soţiei sale, fiind acuzat de crimă de gradul doi.

 

Sursa: adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ