19.5 C
Timișoara
duminică 24 septembrie 2023

Un bărbat s-a răzbunat cu toporul pe aparatul care i-a luat toți banii

EvenimentUn bărbat s-a răzbunat cu toporul pe aparatul care i-a luat toți...

Un bărbat din Pecica a pierdut 800 de lei la „păcănele” și s-a răzbunat pe aparatul care i-a luat banii, distrugându-l cu toporul.

Potrivit poliției, duminică în jurul orei 14.30, jandarmii din orașul Pecica au fost sesizați de către un angajat al unei societăți comerciale că un bărbat a distrus cu un topor un aparat destinat jocurilor de noroc.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Pecica a ajuns de urgență la localul unde l-au găsit pe bărbatul înarmat. Acesta avea încă toporul în mână și era sprijinit de peretele societății comerciale.

„În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că bărbatul de 32 de ani din Pecica, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a jucat la aparate unde a cheltuit 800 de lei. După ce a realizat că și-a pierdut banii, a plecat acasă. După câteva minute s-a întors înarmat cu un topor și a lovit aparatul la care a jucat”, susțin oamenii legii. Pentru fapta sa, jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Sursa: arad24.net

Citește și :