Un albanez la Jimbolia. A plecat spre Grecia, dar e bună și România!…

2620

Poliţiştii de frontieră au depistat un cetăţean albanez care intenţiona să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde.

În data de 8 mai 2016, în jurul orei 23, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere pe timp de noapte, o persoană care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontieră spre interiorul ţării.
Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiaşi sector a procedat la reţinerea persoanei la aproximativ 500 metri interior faţă de teritoriul statului vecin.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana de sex masculin este cetăţean albanez, în vârstă de 32 de ani.
Bărbatul a declarat că intenţiona să ajungă în Grecia şi pentru că nu deţinea documentele legale s-a deplasat pe jos, pe câmp, până în momentul reţinerii.
Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.
Persoana în cauză urmează a fi predată unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ