Un agent de pază a murit într-o gară din vestul țării: Omul s-ar fi dezechilibrat la trecerea unui tren şi s-ar fi lovit cu capul de şină

217

Un orădean în vârstă de 64 de ani a murit, sâmbătă dimineaţa, în gara Tileagd. Omul lucra ca agent de pază şi supraveghease pe timp de noapte o garnitură de tren care staţiona acolo.

La plecarea acasă, omul a traversat liniile de tren şi, se pare, s-a dezechilibrat când trenul de pe relaţia Cluj-Timişoara, care nu opreşte la Tileagd, a trecut pe lângă el în viteză. Bărbatul ar fi căzut şi s-ar lovit cu capul de şine, decedând apoi la scurt timp.

Circumstanţele exacte ale decesului urmează să fie stabilite.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii serviciului judeţean al Poliţiei Transporturi Bihor. Bărbatul a fost identificat ca fiind un orădean în vârstă de 64 de ani. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Poliţiei Transporturi sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd”, a declarat pentru BIHOREANUL comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ