Ultimele clipe din viața elevei de 11 ani, înainte să fie răpită și ucisă

272
Familia Adrianei Fieraru, eleva de 11 ani răpită în timp ce se întorcea de la şcoală, posibil violată şi ucisă pe un câmp de un pedofil olandez, aşteaptă să ridice trupul neînsufleţit al minorei de la morgă.
Între timp au apărut noi imagini cu fetiţa mergând pe drumul către casă. Camerele de supraveghere amplasate pe o casă au surprins ultimele imagini cu Adriana în viaţă în timp ce se îndrepta spre casă.
„Încă din primul moment al sesizării, respectiv ora 19.33, întreaga Poliţie a fost la faţa locului. Întregul Parchet a fost cu noi în teren. S-a acţionat zilnic cu 120 de poliţişti, 40 de jandarmi, 30 de lucrători ISU, circa 100 de voluntari din partea comunităţii. Mulţumesc tuturor cetăţenilor pentru că fiecare locuinţă a fost verificată de 3 ori în aceste trei zile şi au înţeles motivul pentru care i-am deranjat. Ne pare extrem de rău că a avut loc această faptă şi nu am putut să o găsim pe fetiţă vie”, a precizat inspectorul şef al IPJ Dâmboviţa, comisar-şef de poliţie Sorin Păun.
Trupul fetiţei prezenta urme de violenţă, spun poliţiştii. Medicii legişti urmează să stabilească în ce mod a murit eleva. Urmează să se stabilească dacă anumite urme de violenţă au fost produse de animale sălbatice aflate în zonă. Cert este că autopsia este cea care va evidenţia modul în care a murit eleva. Între timp, principalul suspect în cazul uciderii Adrianei Fieraru, de 11 ani, un cetăţean olandez, a reuşit să fugă din ţară imediat după ce ar fi omorât-o pe fată şi ar fi ascuns-o într-un lan de porumb de la marginea localităţii dâmboviţene Produleşti.
Acesta a mai efectuat cel putin 4 vizite în România, care vor fi acum verificate. La scurt timp după ce a părăsit România, acesta ar fi intrat inteționat cu mașina într-un TIR și și-ar fi pierdut viața. Autoritățile române așteaptă de la omologii olandezi confirmarea sinuciderii olandezului criminal pentru eventuala clasare a dosarului. Între timp, cazul a ajuns la Parchetul General.

LĂSAȚI UN MESAJ