Ultima bătălie pentru semifinale

62

Fără nicio reacție din partea federației, handbaliștii timișoreni se prezintă sâmbătă la jocul decisiv cu CSM București în încercarea de a mai furniza o mare surpriză și de a se califica în semifinalele campionatului.

Misiune aproape imposibilă pentru SCM Politehnica Timișoara în meciul trei al sfertului de finală cu CSM București. Sâmbătă, ora 16, alb-violeții vor evolua în capitală în partida decisivă a seriei care în acest moment este la egalitate, 1-1. Studenții se prezintă la acest joc fără doi dintre oamenii de bază, Cristian Fenici și Vuk Milosevic. Cei doi conducători de joc sunt accidentați și absențele celor doi vor cântări enorm în economia partidei decisive.

Căpitanul va absenta cel puțin 4 săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata tot restul sezonului, în timp ce Milosevic jr. are șanse de refacere până la următoarele meciurile din faza secundă.

Oficialii clubului timișorean au așteptat în zadar o decizie din partea Federației Române de Handbal în cazul memoriului depus în urma jocului 2 cu CSM București. Alb-violeții ceruseră rejucarea partidei pentru o decizie ciudată a arbitrilor, neacordarea unei aruncări de la 7 metri în ultimele secunde la un fault asupra lui Fenici – fază la care căpitanul a și suferit accidentarea -. SCM-ul atașase memoriului și un caz identic din campionatul Ungariei, rejucarea unei partidei din cauza unei greșeli de arbitraj identice.

Meciul 3 dintre CSM București și SCM Politehnica Timișoara se joacă sâmbătă, în sala Rapid, de la ora 16, și este transmis în direct de TVR2.

 

LĂSAȚI UN MESAJ