Tupeul unui șofer, pe drumurile din Banat

297

Un bărbat se plimba fără griji pe drumurile din Caraș-Sevein, deși avea permisul suspendat, mașina neînmatriculată și cu numere false. Omul a ajuns pe mâna polițiștilor.

”Ieri (n.r. miercuri), în jurul orei 22.00 o patrulă mixtă formată din polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oravița – judeţul Caraş Severin, și polițiști din cadrul Postului de Poliție Sasca Montană, au oprit în trafic pe comunicația DN 57, la ieșire din localitatea Grădinari, un autoturism marca Ford, condus de cetățeanul român B.M., în vârstă de 60 de ani, având domiciliul pe raza județului Caraș Severin”, transmit polițiștii de frontieră.

În urma controlului și verificării în bazele de date a reieșit că autoturismul este neînmatriculat, numerele fiind luate de pe un alt autoturism radiat din circulație, iar șoferul avea permisul de conducere anulat pentru conducere sub influența alcoolului.

Acum bărbatul este cercetat pentru ”conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat având numerele false și conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu permisul anulat/retras”.

LĂSAȚI UN MESAJ