Institutul Francez din Timișoara pregătește campioni… în limba franceză!

60

După cum a demonstrat-o cea mai recentă competiție mondială, franceza este limba campionilor. De aceea, Institutul Francez revine din septembrie cu programe diverse de pregătire, în funcție de vârstă și ritm, în care cei interesați pot învăța să ”dribleze conjugările verbelor, să paseze replicile potrivite în orice conversație și să marcheze puncte în CV !”, transmit cei de la Institutul Francez din Timișoara.

Campionii vorbesc franceza de mici! Aceștia pot participa la cursuri încă de la vârsta de doi ani, împreună cu părinții lor. Pentru copiii de grădiniță, cel mai potrivit este cursul de franceză ludică și creativă. Elevii beneficiază de o pregătire care vine în sprijinul orelor de la școală. Echipa adolescenților se antrenează pornind de la subiecte și contexte de interes pentru vârsta lor.

Pentru adulți, pregătirea se desfășoară în ritmuri diferite. Competiția pentru un nou job sau pentru o bursă de studii se apropie cu pași repezi? Atunci antrenamentul va fi unul intensiv: din 10 septembrie până în 5 octombrie, în ritm de 4 ședințe pe săptămână. Dacă timpul nu vă presează, puteți opta pentru un antrenament standard, din octombrie până la jumătatea lui decembrie, în ritm de 2 ședințe pe săptămână, pentru a atrage toate atuurile campionilor de partea voastră !

Și campionii în afaceri vorbesc franceză! Pentru echipele din companii, rețeta succesului pornește de la analiza de teren pentru a defini o strategie imbatabilă!

Detalii pe: www.institutulfrancez.ro și pe pagina de Facebook

https://www.fb.com/InstitutulFrancezTimisoara/

LĂSAȚI UN MESAJ