Tren deraiat. 15 vagoane sarite de pe sine

445

Deraiere pe calea ferată!

Trenurile care cirulă în vest, afectate. Întârzieri mari, înregistrate de trenuri, luni dimineața! Din cauza unei deraieri ce a avut loc în sudul țării, mai multe trenuri sunt afectate. Astfel, garnityra care vine de la Chișinău la Arad și cea care leagă București de Timișoara au peste 120 de minute întârziere.

Traficul feroviar, între stațiile Fărcașele și Dragănești Olt, a fost închis în cursul nopții, din cauza deraierii unei garnituri private de marfă. Trenul de marfă aparține operatorului privat Constantin Grup și avea în compunere 37 de vagoane încărcate cu cereale. Pentru asigurarea continuității circulației feroviare pe relația București – Craiova, reprezentanții Regionalei CF Craiova asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto între stațiile Drăgănești Olt – Caracal. ”Facem precizarea că trenurile IR 1591, IR 1594 și IR 1591, care tranzitau zona deraierii, au fost anulate în cursul dimineții, însă călătorii au fost preluați de trenurile IR 1822, IR 1696 și 72-1, redirecționate pe ruta ocolitoare prin Caracal – Piatra Olt – Golești – București Nord (și retur). Cinci vagoane s-au răsturnat și pe celălalt fir de mers, motiv pentru care traficul feroviar este întrerupt în ambele sensuri de mers”, a transmis CFR Infrastructură. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă pagubele materiale sunt însemnate la infrastructura feroviară.

 

Sursa foto: CFR Infrastructura

1 COMENTARIU

  1. pe vremea lui ceausescu nu s-a intamplat niciodata asa ceva, animalele astea din ziua de azi responsabile de cfr trebuiesc executate pe loc fara judecata, inclusiv toti ministrii care s-au perindat la putere de la transporturi, de au adus infrastructura in halul asta!

LĂSAȚI UN MESAJ