Trei poliști sunt în lotul lărgit al naționalei

100

Naționala României își deschide porțile și pentru fotbaliștii lui ACS Poli Timișoara. Belu, Luchin şi Popescu vor fi convocați sub tricolor în 2016.

Vești bune de la Federația Română de Fotbal pentru prim-divizionara ACS Poli Timișoara. Staff-ul tehnic al echipei naționale îi supervizează în această perioadă pe unii dintre jucătorii bănățenilor în vederea unor convocări ulterioare în echipa națională.

Vizați sunt fundașii Claudiu Belu, Srgian Luchin şi mijlocașul Ovidiu Popescu, cei trei aflându-se într-un lot lărgit pe care selecționerul Anghel Iordănescu îl are în vedere pentru Campionatul European din vara. În prima fază cei trei vor primi telegrame de convocare în cantonamentul naționalei pentru o primă perioadă și evaluare în Turcia. În funcție de randamentul lor la națională și echipa de club nu este exclus ca măcar unul să prindă lotul final pentru Euro-2016.

Dintre aceștia doar Luchin a mai cochetat cu echipa națională, stoperul de 29 de ani adunând 11 selecții și un gol în prima reprezentativă. Claudiu Belu, 22 de ani, este fost internațional de tineret cu 5 prezențe în naționala Under-21. La fel, Octavian Popescu, 21 de ani, este component al naționalei de tineret cu 5 convocări la activ.

Interesul staff-ul tehnic al naționalei pentru cei trei a fost dezvăluit de antrenorul lui Poli. ”Am vorbit cu antrenorul secund Daniel Isăilă, care mi-a spus că trei jucători de la echipa noastră se află în vederi pentru un turneu de pregătire ce va avea loc în luna ianuarie, în Turcia. Belu, Luchin şi Ovidiu Popescu fac parte din lotul lărgit al naţionalei”, a anunțat Florin Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ