Tragedie pe calea ferată: Copilul spulberat de tren avea 12 ani / VIDEO

459

Imagini tulburătoare cu tragedia de pe calea ferată, la Cătămărăști Deal. Copilul spulberat de tren avea 12 ani (Video)
De Ana Maria Ghiarasim. Publicat pe 14.08.2020 la 14:34 Actualizat pe 14.08.2020 la 15:10

Băiatul de 12 ani spulberat de tren la Cătămărăști-Deal, în Botoșani, n-a avut nicio șansă de supraviețuire. Atenție sunt imagini cu impact emoțional! Secundele de dinainte de impact au fost surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zonă.

Băiatul căra o roabă de gunoi când a încercat să traverseze calea ferată, chiar în momentul trecerii garniturii.
Trupul copilului a fost găsit la 10 metri depărtare de locul impactului.
Corpul copilului a fost aruncat la 10 metri depărtare de locul impactului și a fost descoperit într-o rigolă din imediata proximitate a căii ferate.

Copilul, care provenea dintr-o familie numeroasă, își ajuta familia la treburile casei, când a fost acroșat de tren.

Căra o roabă de gunoi când a încercat să traverseze calea ferată chiar în momentul trecerii garniturii. Impactul a fost devastator. Trupul copilului a fost găsit la 10 metri depărtare de locul impactului. Roaba, la peste 50 de metri.

Mecanicul trenului a sunat la 112
Mecanicul le-a spus anchetatorilor că nu a putut evita impactul.

La faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă de terapie intensivă mobilă, însă cadrele medicale nu au putut face nimic pentru salvarea acestuia.

„Am fost solicitaţi pentru un copil, care a fost găsit în stop cardiorespirator, asistolă, secundar unui politraumatism produs în urma unui accident feroviar. Prezenta un traumatism cranio cerebral important, cu o fractură de bază de craniu, cu elemente fragmentate care se pretează pentru a nu începe manevrele de resuscitare”, a declarat Ramona Guraliuc, șefa UPU Botoșani.

Video: AICI

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ