14.6 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

Banat Girls primește vizita echipei din Târgu Mureș

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește în runda a IX-a a play-out-ului Superligii de fotbal feminin pe ACS Târgu Mureș, ultima clasată, dar o echipă care în ultimele runde a pus probleme atât echipei noastre, cât și celei din Alexandria.

Banat Girls vine după meciul încheiat după numai 48 de minute de la Bistrița, în care ardelencele aveau 3-0 în momentul fluierului final, și în care echipa noastră a jucat în doar 8 jucătoare.
Chiar dacă au pierdut la Bistrița fotbalistele noastre vor să recupereze punctele în meciul de acasă cu Muresul, o echipă tânără și ambițioasă, lucru arătat în meciurile trecute.

„Ultimul meci împotriva echipei din Târgu Mureș a fost unul foarte solicitant și ne-am luptat din greu să ne fructificăm șansele, ceea ce a făcut ca rezultatul să fie mai strâns decât ne așteptam. Dacă vom începe jocul la intensitate mare și vom fi concentrate, ne vom crea ocazii și sper ca meciul să nu mai fie așa strâns. Acest grup a arătat că are forță în ultima vreme și sperăm la un rezultat bun. Suntem la doar 2 puncte în fața Alexandriei acum, deci știm că un eșec joi ne-ar pune într-o situație periculoasă. Trebuie să dăm totul pentru ca acest lucru să nu se întâmple”, spune înaintea întâlnirii, Laura Vogt, portarul Banat Girls, și căpitanul echipei în partida de la Bistrița.
Pentru Gabriela Ivăncescu meciul cu Mureșul este unul mai special, ea reușind primul ei gol în Superligă împotriva ardelencelor, în duelul din urmă cu aproape o lună, disputat tot la Tomnatic.

„Îmi doresc foarte mult să arătăm ca o echipă unită pentru că greutățile prin care trecem în ultima vreme la club , ne-au unit foarte mult. Vrem să ne bucurăm de fotbal și să câștigăm acest meci!”, spune Gabriela Ivăncescu, mezina lotului Banat Girls.
Duelul dintre Banat Girls Comloșu Mare și ACS Târgu Mureș este programat joi, de la ora 16:00 la Tomnatic și va fi condus de Sorin Saladea, din Arad, ajutat la cele două linii de Andreea Șușcă, din Turnu, și Nicoleta Șușcă din Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Alfred Simonis anunță o schimbare în Codul Penal pentru clanurile din Timișoara care își terorizează vecinii

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis (PSD), anunţă un amendament la Codul Penal, pentru clanurile din Timişoara şi din ţară care îşi terorizează...

(E) Sorin Grindeanu girează toți penalii puși pe liste de către PSD!

Zilele trecute Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au luat la pas județele Caraș-Severin și Timiș. Premierul și ministrul transporturilor, deși nu candidează la 9...

Citește și :