Tragedie la mormântul lui Arsenie Boca!

2036

O femeie care se afla în pelerinaj la Mănăstirea Prislop a fost rănită grav în apropiere de mormântul duhovnicului Arsenie Boca.

Scene dramatice s-au petrecut sâmbătă după-amiaza la câţiva paşi de mormântul părintelui Arsenie Boca. O femeie în vârstă de 75 de ani a suferit un accident grav. Potrivit martorilor de la faţa locului, femeia a alunecat pe nişte rădăcini de copaci, la coborârea de la mormânt şi s-a prăbuşit, alegându-se cu o fractură deschisă la gleznă. Mai mulţi oameni care au văzut victima cu hainele pline de sânge au sunat la 112.

„Întreaga scenă cu femeia care alunecase şi se rănise grav a fost înfiorătoare”, a relatat un pelerin.

O ambulanţă s-a deplasat la faţa locului, şi a preluat-o pentru a transporta la spital, a declarat, pentru adevarul.ro, medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Servciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

În aceste zile, mii de oameni ajung la mănăstirea Prislop, din Ţara Haţegului, locul unde a fost înmormântat Arsenie Boca, una dintre marile personalităţi ale ortodoxiei. Duhovnicul a slujit la mănăstirea Prislop din anul 1948, după ce fusese mutat din mănăstirea Brâncoveanu din Munţii Făgăraş. În zilele de sărbătoare, mii de pelerini în mănăstirea din Ţara Haţegului, pentru a se ruga în faţa mormântului părintelui Arsenie Boca.

sursa: adevarul.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ